Keresés ebben a blogban

2015. január 21., szerda

Holnap abrázió - és utazunk síelni:)

Holnap megcsinálja Zeke doki a kaparást. Bementem ma hozzá, hogy személyesen átbeszéljünk mindent. Nagyon kedves volt, és bár még nem jött meg, de legutóbb ugyanez volt, és amúgy szerintem pont holnap meg is jönne, úgy érzem. Sajnos ez kicsit hirtelen megint, így István nem tud jönni velem. De ezen már nem akadok fent:)
Szóval holnap reggel nyolcra megyek, és ha minden igaz most lesz altatóorvos is, legalábbis ezt ígérték.
A stimuláció vasárnap indul majd, holnap tudok majd pontosabbat. Mindenesetre Zeke doki azt mondta, hogy már jól ismeri mire hogy reagálok, így elég ha első UHra 2-án megyek majd, így el tudunk utazni síelni!!!! Nagyon örülök, tök jó kis kikapcsolódás lesz ez most még előtte, feltöltődünk, kisimulnak az idegeink, és így szuper helyet készítünk elő a kistesónak. Persze kint végig szurizom majd magam, de az semmiség.  Isti is jön velünk, na meg nagyszülők is, szóval lesz segítség, de úgy gondolom idén már nagyon fogja élvezni ő is a dolgokat, szánkózást, hóemberépítést...
Február 2-án kapom a lipidet és megyek az Uh-ra. Utána meg remélem hamarosan újra kismama leszek!!! Örülök, hogy végre látom az időtervet magam előtt, annyira idegesített eddig ez a bizonytslanság, most megnyugodtam, csináljuk, és reménykedünk:))). 
Hihetetlen amúgy hogy szinte nem is izgulok egyáltalán a holnap miatt. Régebben azért mindig aggódtam, hogy altatás, meg stb...őrület, hogy mindenhez hozzá lehet szokni....de bízom benne, hogy most utoljára futjuk ezt a kört - és tesó lesz belőle. 
Azért gondoljatok rám holnap, ha tudok, hogy minden rendben menjen!

1 megjegyzés:

  1. Drukkolok neked holnapra és remélem most tényleg lesz altatóorvos. Most aztán tényleg mindent megettél, biztos hogy meg fog foganni a kistesó ;) Érezzétek jól magatokat kint!

    VálaszTörlés